De tijd vliegt gewoon!
Alweer een maand voorbij!
In de tweede week in Januari heb ik gelukkig een nieuwe baan gekregen als hostess in het restaurant op Grouse Mountain. Als hostess moet je de gasten naar hun tafels brengen en tafels schoon maken,een glasje water brengen etc. Maar ik ben geen serveerster. Het is eigenlijk best wel leuk werk maar heelas hebben zij mij niet zo vaak nodig, omdat er soms niet zo veel gasten zijn. Dus werk ik soms allen maar 2 uurtjes of ze zeggen mij helemaal af... Dat is heelas niet zo leuk.
Daarom ga ik volgende week maar lekker even op vakantie! :-) Zondag ga ik van North Vancouver naar Gie toe verhuizen en dinsdag ga ik lekker met de trein naar het zuiden naar Californie naar het zonnetje! Daar ga ik een maand op tour en kom begin Maart weer terug naar Vancouver. Misschien kan ik daarna weer terug naar het werk als hostess gaan en tot mijn terugvlucht naar Duitsland nog een beetje geld verdienen.
Het snowboarden gaat al heel wat beter en een paar nieuwe vrienden heb ik hier ook gevonden. Maar nu ben ik druk bezig met de plannen van mijn reis en moet af en toe ook nog gaan werken, dus geen tijd (en geld) voor het snowboarden. :-) Ik verheug me al heel erg op de tocht! Echt spannend hoor!
Vorige week heb ik een keer een paar Rollerblades uitgeleend en heb een tochtje door het Stanley Park gemaakt. Het was heel erg mooi! Schitterende omgeving! Ik geniet er heel erg van! :-)
Groetjes!