travelyara.reismee.nl

I got a job!!! :)

Eindelijk is het zo ver, ik heb een baan op Grouse Mountain in North Vancouver! Helaas niet als Lift Operator maar als Santa's Helper! :-)

Nu mag ik dus kinderen met Santa fotograferen en emails schrijven (en met ongeduldige ouders in de rij praten... :D). Ik werk in een team van 4 mensen en ik denk, dat ik ook eerste en tweede kerst dag moet gaan werken...

Ik ben al heel erg benieuwd en verheug me er al heel erg op! :-)

Morgen ga ik naar Gie an Angie 'verhuizen'. En blijf daar tot dat ik een kamer in North Vancouver krijg.

Veel liefs uit Aldergrove!

Mei Lie

Je ziet...de aanhouder wint !!! Fantastisch dat het gelukt is na alle moeite die je hebt moeten doen: cv's versturen, lange busreizen, jobfairs en dan interviews in het engels. Dat hoort er allemaal bij en dan is het fijn als het lukt en dat je dat allemaal mooi zelf hebt bereikt! Hartstikke goed hoor en veel plezier in je nieuwe job. Het past echt bij jou!!

Carla Fischel

Wat goed van je Yara, hoe leuk om nu daar echt te gaan werken, heeeeel veel plezier en geniet ervan.

Liefs, Carla

Christiaan

Hoi Yara,
Super dat het eindelijk gelukt is een baan te vinden. Veel succes.
Groeten Christiaan, Marjon en Myrthe

Ineke en Bob

Hohoho! Santa's helper! Wat leuk. Lijkt me eigenlijk leuker dan in de kou bij een lift staan..:-)
hartstikke leuk! gefeliciteerd en geniet ervan. Duim voor je dat je snel een kamer kan vinden.
liefs Ineke en Bob

MARZENA

CONGRATULATIONS!
can u ask Santa for a nice present for me too ;) ;) ;)
All the best Yara!!!
I'm so proud of u!

xxx

marianne

wat een leuke baan lijkt mij dat, Yara.
Heel veel plezier en waarschijnlijk ook heel veel geduld.
Groetjes uit Ugchelen.
Marianne