De nieuwe kamer en de eerste week in North Vancouver
Zaterdag ben ik naar een kamer in North Vancouver verhuisd en sinds maandag ben ik aan het werk. Wij hebben nu de eerste week alles moeten decoreren en vandag zijn we eindelijk klaar! Jipie! :-) Vanaf morgen is Santa's Workshop open en starten we met het fotograferen. Ik verheug mij er al heel erg op! :-) Sinds vorig weekeind ligt er ook al heel veel sneeuw! Op de berg liggen nu al 120cm sneeuw (op 1125m hoogte)!
Het team is heel erg leuk om mee te werken en we hebben nu al heel erg veel plezier. Maar er is geen een uit Canada in het team! Frankrijk, Engeland, Brazilie en nog eentje uit asie en dan nog een meisje, dat ik pas zondag zal ontmoeten en natuurlijk nog ik uit Nederland/Duitsland. :-)
Gisteren had ik een vrije dag en heb gelijk maar mijn eerste snowboard les genomen! Het was heel erg leuk en we hadden heel erg geluk omdat het de heele dag heeft gesneeuwd. Dus hadden we lekker veel zachte poedersneeuw! (dan doet het niet zo veel pijn als je op je kont of op je buik valt! haha) Ik zal het nog wel vaaker gaan proberen! ;-) En het mooie is, dat ik het gratis krijg omdat ik daar werk! :-)
Volgende week zondag ga ik met het meisje, dat hier ook in huis woont, naar een ijshockeyspel van de Vancouver Canucks! Zij komt uit Mexico en is hier om engels te leren. Helaas gaat ze al 17 December weer naar huis. Maar ik verheug mij al heel erg op het spel! Hopelijk gaan ze dan ook winnen!
Dus het gaat hier heel erg goed en ik heb het heel erg naar mijn zin!
Veel liefs uit noord Vancouver!
Wat leuk dat het werk en de kamer je zo goed bevallen, Yara! Snowboarden! Best moeilijk om evenwicht te houden. Tim en Bob hebben ook een keer les gehad. Ik zou het niet durven :-) Dat zal met zoveel sneeuw wel een mooi plaatje zijn! Ben benieuwd naar nieuwe foto's. Geniet!
Wat fijn dat je daar mag werken en kunt genieten van de wintersport! Ik herinner mij inderdaad het prachtige uitzicht over Vancouver en de zee, vooral als we daar 's avonds geskieed hadden... dat is echt om nooit te vergeten! Leuk dat je dat nu ook hebt meegemaakt, geniet ervan Yara en veel plezier !!