lekker vakantie in California :)
Jaa, nu zit ik al lekker in Californie en geniet lekker het zonnetje en het warme weer! :) ik heb namelijk 1 maand vakantie en tour door Californie naar Los Angeles, San Diego en met een georganizeerde groepsreis ga ik vanuit Los Angeles naar Joshua Tree National Park, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite National Park en eindig in San Francisco. Heel erg spannend voor mij dus! Ik verheug me er al heel erg op en ik hoop, dat ik genoeg tijd heb om jullie op de hoogte van mijn reis te houden!
Na de hele reis naar Californie ga ik ook nog een paar dagen naar Seattle en dan terug naar Vancouver vanwaar ik daarna nog 4 tot 5 dagen naar Vancouver Island ga. Dan heb ik teminste ook een klein beetje van Canada en niet alleen van America gezien! Haha.
Voor dat ik dan weer terug naar Duitsland vlieg, moet ik eerst nog even weer an het werk in het restaurant op Grouse Mountain en kan nog een beetje geld terug verdienen, wat ik op mijn reis alles uitgegeven heb. Hihi.
Midden april ben ik van plan dan weer terug naar Duitsland te komen, 2 weeken vroeger als geplennt, omdat ik dan hier in Canada niets meer te doen heb en in Duitsland en Nederland nog veel voor de universiteid moet gaan vorbereiden. Wie weet, misschien ga ik wel in Nijmegen studeeren! :)
Veel liefs vanuit het lekker warme Los Angeles!
Schaam me dood, maar neem eindelijk de kans/tijd ff op jouw reis te reageren. Nu pas, ben slecht in dit soort dingen. Sorry.
Je maakt mooie dingen mee, gave ervaringen voor later. Wel vind ik dat 'ons nichtje' wel heel erg snel groot wordt als ik dat allemaal zo lees.
Leuk voor jou hoor, ik gun het je van harte, maar voor tantes gaat het te snel (en nu klink ik bijna als een bejaarde ;-)) Super om te zien (en van je moeder te horen) hoe het je vergaat. Knap, petje af.
Geniet nog veel, maak mooie dingen mee en pas goed op jezelf.
XXX van ons uit IJsselstein
En leuk dat je in Nijmegen komt studeren. Beetje dichter bij, gezellig. Je Nederlands is (bijna) perfect, knap, dat ga je zeker redden.